Времето  ще е  предимно ясно, тихо и слънчево. Над източните

...
Времето  ще е  предимно ясно, тихо и слънчево. Над източните
Коментари Харесай

Чуден ден! Топла пролет с лек вятър!

Времето  ще е  най-вече ясно, безшумно и слънчево. Над източните региони и в Горнотракийската равнина още веднъж ще се образуват мъгли или ниска облачност, които до обяд ще се разсеят. Минималните температури ще са най-вече сред 8° и 13°. Утре още веднъж ще бъде най-вече слънчево.

Временни нараствания на облачността ще има над Западна България, само че единствено на обособени места, след обяд в планинските региони ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 25° и 30°, малко по-ниски по Черноморието. 

Вдругиден времето ще резервира характера си - преди пладне над Източна България ще има ниска слоеста облачност и понижена видимост, а над Западна България - незначителна междинна и висока облачност.

След пладне и по здрач ще се образува купеста облачност, а в западните и централните региони до купесто-дъждовна, където на обособени места, ще превали временен дъжд с гръмотевици. Вятърът ще е от изток-югоизток, слаб до сдържан. Минималните температури ще са сред 10 и 15 градуса, а оптималните - сред 26 и 31 градуса, по Черноморието сред 20 и 22 градуса.

Очаквани оптимални температури за 3 април 

Пловдив 26° 

Пазарджик  25° 

Смолян  18° 

Стара Загора 27° 

Хасково 28° 

 

Сливен 25° 

Кърджали 26° 

Бургас 17° 

София 26°  

Атина 27° 

Париж 15° 

Берлин 18° 

Рим 24° 

Виена 20° 

Москва 12° 

Лондон 12°
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР